ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

SOLO SOPRANI SILVER

Κωδ.: 
SP-220
SOLO SOPRANI SILVER
SOLO SOPRANI SILVER
-22%
SOLO SOPRANI SILVER

SOLO SOPRANI SILVER

Κωδ.: 
SP-220
 
32,00€    24,99€
Μέγεθος
Μέγεθος
22
23
24
25
26
27
28
29
Τεμ.:
Προσθήκη στο καλάθι
Ετοιμοπαράδοτο


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier ή ΕΛ.ΤΑ. επιλογής του αποστολέα, εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Η παράδοση του προϊόντος μπορεί να καθυστερήσει: α) κατά την περίοδο με μεγάλη εμπορική κίνηση, β) εξ αιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, γ) σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σε έναν από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμού: 
          ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ  Αριθ. λογ/σμού: 770/301543-20  
                       ΙΒΑΝ: 
GR4701107700000077030154320 
 • Στοιχεία δικαιούχων: ΓΚΩΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αριθ. λογ/σμού: 6243-010244-465  
 •                       ΙΒΑΝ: GR5301712430006243010244465     
 • Στοιχεία δικαιούχων: ΓΚΩΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΘΑΛΕΙΑ        

 • Στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο τηλ.  
  2385026779

  ή  με e-mail στο οποίο θα πρέπει να αναφέρονται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο σας και η απόδειξη κατάθεσης.


  ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Για την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, ανω των €. 30,00 .

  Εάν επιλέξετε Πληρωμή με Αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής είναι €. 3,70.

  Στην περίπτωση Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό, τα έξοδα αποστολής είναι
  δωρεάν .

  Όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 120,00 €  η αποστολή είναι δωρεάν, χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση.

   

  Δωρεάν παραλαβή, χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής και από τα γραφεία μας

  Δευτέρα –Τετάρτη -  Σάββατο  09:00-15:00 &  Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-13:30 & 17:00-21:00

  Πολιτική επιστροφών

  - Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση.
  α.Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την συναλλαγή - εντολή αγοραπωλησίας πριν λάβει το προϊόν . Σ´ αυτή την περίπτωση, ο Πελάτης στέλνει δήλωση ακύρωσης στην ηλεκτρονική δ/νση:thaliashoes.gr .
  Το κατάστημα θα αποδεχθεί την ακύρωσει και θα επιστρέψει στον Πελάτη το τίμημα του προϊόντος με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας, μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν δεν έχει παραδωθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (
  courier
  ) για παράδοση στον Πελάτη. Εάν έχει ήδη παραδωθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή του προϊόντος κατά τους κατωτέρω όρους.

  -Αλλαγή προϊόντος μετά την παράδοση.
  β.Εάν ο Πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αγορά, έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή του προϊόντος. Σ´αυτή την περίπτωση , ο Πελάτης μπορεί να στείλει ηλεκτρ. μήνυμα e-mail, στην παραπάνω ηλεκτρονική δ/νση ζητώντας την αλλαγή του με άλλο προϊόν της επιλογής του.
  γ. Εάν το προϊόν έχει μεγαλύτερη τιμή απο το επιστρεφόμενο προϊόν, τότε ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί με e-mail, να προχωρήσει σε νέα διασικασία πληρώμής (για την πληρωμή της διαφοράς). Το e-mail θα περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής σύμφωνα με τους κατωτέρω όρους. Εάν το προϊόν έχει μικρότερη τιμή απο το επιστρεφόμενο προϊόν το κατάστημα θα πιστώσει στον Πελάτη τη διαφορά.

  - Επιστροφή του προϊόντος μετά την παράδοση ( Δικαίωμα υπαναχώρησης).
  δ. Εάν ο Πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά του προϊόντος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει
  επιστροφή του πληρωθέντος τιμήματος, όπως προβλέπεται απο την Ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή (δικαίωμα υπαναχώρησης στην εκτελεσθείσα πώληση).Στην περίπτωση αυτή ο Πελάτης στέλνει μήνυμα e-mail, στην παραπάνω ηλεκτρονική δ/νση ζητώντας την επιστροφή του προϊόντος έναντι επιστροφής και πληρωθέντος τιμήματος.

  - Προθεσμία για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος.
  ε. Κάθε αίτημα για αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος πρέπει να αποστέλλεται εντός 15 ημερών απο την παραλαβή του προϊόντος. Τα αιτήματα για αλλαγή ή επιστροφή μετά την πάροδο των 15 ημερών δεν γίνονται δεκτά, μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, σύμφωνα με τον Ελληνικόνόμο, βάσει των διατάξεων που εφαρμόζονται στις συμβάσεις πώλησης.

  Όροι & προϋποθέσεις για την εγκυρότητα της αλλαγής - επιστροφής του προϊόντος.

  - Επιστροφή ή αλλαγή ολόκληρου του προϊόντος.
  στ. Το δικαίωμα αλλαγής - επιστροφής του πρϊόντος (δικαίωμα υπαναχώρησης απο την πώληση), αφορούν ολόκληρο το προϊόν που αγοράστηκε
  και δεν μπορεί να ασκηθεί επι του τιμήματος μόνο του προϊόντος( π.χ. αξεσουαρ του προϊόντος).

  Κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.
  ζ. Η επιστροφή ή αλλαγή ενός προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή εάν αποδεικνύεται ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί και θα επιστραφεί με χρέωση του Πελάτη.Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του κατάσταση, πλήρη και ακέραιο και με την αρχική του συσκευασία
  (περιλαμβάνονται όλα τα εξεσουάρ - εγχειρίδια κ.λ.π). Δεν πρέπει να έχει φορεθεί, να έχει υποστεί αλλαγή ή να πλυθεί και οι ταμπέλες πρέπει να παραμένουν πάνω στο προϊόν.

  - Αποστολή του προϊόντος στο κατάστημα.
  η. Η αποστολή του προϊόντος προς επιστροφή εντός Ελλάδος γίνεται με την ίδια εταιρεία ταχυαποστολής που εστάλη το προϊόν την πρώτη φορά. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος προς επιστροφή με άλλη εταιρεία ταχυαποστολής, θα χρεώνεται ο Πελάτης τα έξοδα αποστολής. Ο Πελάτης στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) ζητώντας την αλλαγή - επιστροφή του προϊόντος. Το κόστος αποστολής του προϊόντος αναλβάνει ο Πελάτης.
  θ. Για κάθε προϊόν που επιστρέφεται ή ζητείται ή αλλαγή του, ο Πελάτης πρέπει να παραλάβει μετά την αποστολή του αντίγραφο της απόδειξης της αρχικής αγοράς.

  - Κόστος παράδοσης για τα προϊόντα που ζητείται αλλαγή.
  ι. Στην περίπτωση που ζητείται αλλαγή του προϊόντος, ο Πελάτης δεν θα χρεώνεται το κόστος για την δεύτερη παραλαβή του νέου προϊόντος που απέκτησε μετά απο την αλλαγή του.

  Προϋποθέσεις για επιστροφή προϊόντος.
  κ. Σε περίπτωση που δεν τηρειθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις το κατάστημα thaliashoes.gr δικαιούται -είτε(1) να θεωρήσειε ότι το δικαίωμα αλλαγής - επιστροφής δεν ασκήθηκε έγκυρα και συνεπώς να μη δεχθεί την επιστροφή ή την αλλαγή του προϊόντος, -είτε (2) στην περίπτωση προϊόντος που δεν επιστρέφεται άθικτο, που έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί, να δεχθεί την επιστροφή και ταυτόχρονα να αξιώσει αποζημίωση απο τον Πελάτη κατά την αξία των ελαττωμάτων του επιστρεφόμενου προϊόντος.

  - Επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.
  λ. Μόλις το κατάστημα Thaliashoes.gr λάβει το αίτημα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος και εφόσον έχουν τηρηθεί οι παραπάνω προϋποθέσεις θα πιστώσει την πιστωτική κάρτα του Πελάτη με το σχετικό ποσό. Για την επεξεργασία του αιτήματος και την πραγματοποίηση της πιστωτικής
  εγγραφής θα απαιτειθούν συνήθως εως και 7 εργάσιμες ημέρες. Ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί μόλις γίνει η πλήρης επεξεργασία του αιτήματος αλλαγής - επιστροφής. Σ´ αυτή την περίπτωση ποθ προβλέπεται απο τους ανωτέρω όρους το κατάστημα thaliashoes.gr δικαιούται αποζη-μίωση για ελαττώματα των προϊόντων που επιστράφηκαν, θα έχει το δικαίωμα να συμψηφίσει ποσό της αξιουμένης αποζημίωσης με το προς
  επιστροφή ποσό (τίμημα).  NEWSLETTER
  Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΘΑΛΕΙΑ SHOES
  Μ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥ 53
  53100 ΦΛΩΡΙΝΑ

  facebook instagram
  banks
  © 2016 - 2020 - thaliashoes.gr Κατασκευη eshop by infocus
  Back To Top
  map
  gr
  cookie